Instances won't render – 'NO_GUID' – (Harpwood Trail)

Can't figure out how to solve an issue? Here is where to ask for help.
MosjeS
Posts: 2
Joined: Tue Feb 20, 2018 12:46 pm

Instances won't render – 'NO_GUID' – (Harpwood Trail)

Postby MosjeS » Mon Feb 04, 2019 8:19 am

It's not specifically related to the 'Harpwood Trail' scene – I get the error in other scenes as well – but it seems that Reality has a problem with rendering instances.
In the LuxRender GUI I get notified about a lot of errors in the log file.
The Log tab then shows me a tremendous amount of errors " Error: 41] Unable to find instance named 'NO_GUID'"
As said, this happens in other pre-made scenes as well.

The only way around is to delete all the instances and recreate them all, placing them all as desired and then it works.
This, however, costs hours of work with prefab scenes like Harpwood Trail.

I checked and with Luxus it works; the prefab scene renders fine.
So, it is not a limitation of LuxRender, but definitely coming from the Reality plugin.

What should I do to overcome this?
Thanks!!

PlatnumK
Posts: 106
Joined: Tue Mar 01, 2016 5:12 pm

Re: Instances won't render – 'NO_GUID' – (Harpwood Trail)

Postby PlatnumK » Sat Feb 09, 2019 7:43 am

Its a well known bug with the Reality Plug_In, The way to get round this is to convert the Instances into physical geometry using https://www.daz3d.com/instances-to-objects


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests