Not able to activate Reality in DAZ

Can't figure out how to solve an issue? Here is where to ask for help.
alex4ernyshov
Posts: 2
Joined: Sat Mar 17, 2018 4:37 pm

Not able to activate Reality in DAZ

Postby alex4ernyshov » Sat Mar 17, 2018 4:54 pm

I am not able to activate the reality in DAZ Studio

When activated, the error "EP03:Customer name mismatch"

Please help with activation.

pciccone
Site Admin
Posts: 1714
Joined: Mon Feb 25, 2013 6:25 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby pciccone » Sat Mar 17, 2018 5:07 pm

Hi.
Sorry for this inconvenience. Please contact me privately with your license information, a screenshot of the registration window with your data in it, and I will take care of the issue right away.

Thanks.
--
Paolo

alex4ernyshov
Posts: 2
Joined: Sat Mar 17, 2018 4:37 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby alex4ernyshov » Sat Mar 17, 2018 5:45 pm

I sent you a private message with registration information.

niculescuady
Posts: 4
Joined: Fri Apr 06, 2018 11:30 am

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby niculescuady » Fri Apr 06, 2018 11:35 am

Hi
I am in the same situation where I can not activate Reality for Daz but I did not get any error code.
Screen Shot.png

pciccone
Site Admin
Posts: 1714
Joined: Mon Feb 25, 2013 6:25 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby pciccone » Fri Apr 06, 2018 12:25 pm

Please provide the information described in the sticky note so that we can help diagnostic what is the issue.

Thank you.
--
Paolo

niculescuady
Posts: 4
Joined: Fri Apr 06, 2018 11:30 am

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby niculescuady » Sat Apr 07, 2018 3:38 am

Hi
Thank you for your response.
Unfortunately I don't have any more information to provide other than the screenshot that I attached.
I started the Reality app and entered the registration information EXACTLY as received in my e-mail. When I click on "Automatic" button, then I get the screen that I shared with you in the above post.
If you could provide further instructions, I'll be happy to provide additional information.

pciccone
Site Admin
Posts: 1714
Joined: Mon Feb 25, 2013 6:25 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby pciccone » Sat Apr 07, 2018 9:44 am

What we need is outlined in the sticky post in the troubleshooting forums. Your OS, version, version of Reality etc.

Thank you.
--
Paolo

User avatar
Marcel2586
Posts: 412
Joined: Sat Mar 05, 2016 7:42 am

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby Marcel2586 » Sat Apr 07, 2018 1:45 pm

What you need to provide is;

Os: Windows 10 update 11,04
Reality : 4.something
Video card: AMD radion with update 323.2342 or something
And the virus program running as there are antivirus programs not happy with Reality talking to DAZ studio
The error number, may you get a error number. The programmer knows with this number where to look for a solution.
Sorry Paolo, just helping.
this would be funny if it weren't happening to me :shock:

pciccone
Site Admin
Posts: 1714
Joined: Mon Feb 25, 2013 6:25 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby pciccone » Sat Apr 07, 2018 9:38 pm

Thank you Marcel.
I'm currently on vacation and with limited connectivity. Your help is much appreciated.
--
Paolo

niculescuady
Posts: 4
Joined: Fri Apr 06, 2018 11:30 am

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby niculescuady » Mon Apr 09, 2018 5:50 am

Thank you for your clarification.
I did not see the sticky note so I was a little lost.
Ok, so:
OS: macOS Sierra 10.12.6
Reality: Studio Edition 64 bit Version 4.3.1.16203
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680
No antivirus program, Little Snitch network monitoring 4.0.6
As showed in the screen shot uploaded earlier, there is no error code.

Thank you in advance for your help and I apologize for any inconvenience.
Attachments
Screen Shot.png
Error Screen Shot


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests