Not able to activate Reality in DAZ

Can't figure out how to solve an issue? Here is where to ask for help.
PlatnumK
Posts: 107
Joined: Tue Mar 01, 2016 5:12 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby PlatnumK » Mon Apr 09, 2018 9:13 am

Just a thought, but have you tried disabling Little Snitch as that seems to be working like a firewall & that could be blocking its outgoing connection

pciccone
Site Admin
Posts: 1759
Joined: Mon Feb 25, 2013 6:25 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby pciccone » Mon Apr 09, 2018 9:42 am

Yes, the problem is with Little Snitch. Both Reality and Studio must have unrestricted, inbound and outbound access to Internet.

Remove the restrictions and everything will work as expected.

Cheers.
--
Paolo

jackiemcc
Posts: 7
Joined: Mon Dec 31, 2018 5:03 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby jackiemcc » Mon Dec 31, 2018 5:13 pm

I get name mismatch also, I have known my name for about 54 years.

pciccone
Site Admin
Posts: 1759
Joined: Mon Feb 25, 2013 6:25 pm

Re: Not able to activate Reality in DAZ

Postby pciccone » Mon Dec 31, 2018 10:05 pm

Sorry for the inconvenience.

A name mismatch happens when you re-register the program and you spell your name in a different way it was registered the first time.

You can find the exact way it was registered by using our support menu. If you can't find a solution, send me a screenshot of the registration window with your data k in it. Please use Reality at preta3d dot com.

Happy New Year.
--
Paolo


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests