Search found 13 matches

by chagadiel
Wed Jan 16, 2019 7:36 am
Forum: Troubleshooting
Topic: opencl rx580gb
Replies: 1
Views: 759

Re: opencl rx580gb

ignore this

i got a single figure working fine and the gpu is useing the same size data as on daz. luxrender some still boosted up to huge amounts and then it was fine
by chagadiel
Wed Jan 16, 2019 6:56 am
Forum: Troubleshooting
Topic: opencl rx580gb
Replies: 1
Views: 759

opencl rx580gb

Hi i got a new gpu gigabyte RX 580 8gig of ram memory the opencl is elmsmere and thought i would try opencl. my last card had 4gb and could handle one character with 2 subdivision with hair and props ect. This new one will render ok with a prop ot two but even a base g8 cuases luxrender to go off th...
by chagadiel
Wed Feb 07, 2018 3:36 pm
Forum: General
Topic: Using Daz's HD Features
Replies: 8
Views: 3076

Re: Using Daz's HD Features

HI i use the subdivision in daz i have it set at either 1 or 2 while working on it. then when every thing is ready the last thing is change it to three if its characters with muscularity and some HD Morphs but 4 if the hd morphs have skin detail. 5 is best but that messes with my pc and i have 32 gi...
by chagadiel
Tue Jul 18, 2017 4:59 pm
Forum: General
Topic: roughness maps
Replies: 4
Views: 3237

Re: roughness maps

Thanks guys its apreciated

i will try it. sorry its been a while to reply and check but i have been rather rushed off my feet
by chagadiel
Mon Jun 26, 2017 4:34 pm
Forum: General
Topic: roughness maps
Replies: 4
Views: 3237

roughness maps

Hi i have seen on reality, roughness maps registered as part of its workflow. Does any one know how to add roughness maps in daz?. i have only worked on the 3d delight shader settings i dont know how to get the setting tabs i need. much obliged if any one can point me in the right direction cheers St
by chagadiel
Sat Nov 19, 2016 2:02 am
Forum: Troubleshooting
Topic: unconnected after multiple daz tsudios open
Replies: 1
Views: 1578

unconnected after multiple daz tsudios open

Hi after clicking the daz studio icon one too many times its caused reality to be disconnected. usually by restarting my pc its okay but this time its still unconnected. how do you reconnect?

cheers in advance
by chagadiel
Wed Nov 02, 2016 5:42 am
Forum: Troubleshooting
Topic: open cl bump maps
Replies: 3
Views: 2061

open cl bump maps

Is it me or is it bump maps on skin do not work on open cl mode becuase every time i have tested on my rigg i get none but i do on cpu mode.
by chagadiel
Thu Jun 16, 2016 1:23 pm
Forum: Tips, techniques, and recipes
Topic: Underwater Light Effects
Replies: 13
Views: 8837

Re: Underwater Light Effects

WOW Cheers for this i spent hours and hours trying to do what you have achieved well done i will have to give it a go again
by chagadiel
Fri Jun 10, 2016 3:09 am
Forum: Troubleshooting
Topic: generic presets and Reality 4.3
Replies: 6
Views: 3296

Re: generic presets and Reality 4.3

Hi Cmacks I have deleted all my v4 m4 presets and made my own which just does the the eyes and mouth only as a general preset and manuely do the skin every time. There a re hundreds of skin characters and the preset does the same thing every time with a false bump map setting and no displacement loa...
by chagadiel
Thu Jun 09, 2016 3:53 pm
Forum: Troubleshooting
Topic: 4.3 and hdr ibl
Replies: 5
Views: 3138

Re: 4.3 and hdr ibl

no worries
i have sorted it. it works fine with bi and metropolis.

thanks for the quick reply :-)

Go to advanced search